Instructiva Musical d'Alfarrasí Instructiva Musical d'Alfarrasí
            
23/Març/2018 - 02:06
Theme creado por
dev-postnuke.com
FELIÇ 175 ANIVERSARI !!!
Hui 10 de juny de 2015 és el nostre 175 aniversari.
BIM -175 ANIVERSARI
Hui 10 de juny de 2015 fa 175 anys de les primeres notícies que tenim de l’existència de la nostra banda.
Es tracta d’una carta datada el 10 de juny de 1840, escrita pel Secretari de Xàtiva “D. Agustín Martínez Román” i dirigida al Secretari d’Alfarrasí “D. Miguel Martí - Alfarrasí” demanant pressupost per a que vaja a Xàtiva “la música de ese pueblo” per a tocar en els tres dies i vespra de les festes que anaven a celebrar-se per la finalització de la primera guerra carlina.
De d’aquell fet han passat ja 175 anys on la música, de forma ininterrompuda, sempre ha estat present al nostre poble en forma de banda i en algun moment també en forma d’orquestra.
Els membres de la INSTRUCTIVA volem donar les gràcies a tots els que ho han fet possible des d’aquell 10 de juny de 1840, o pot ser abans: a músics, presidents, directors, directius, familiars, banderers, paperers, educands, cuiners, mestres de l’escola de música, aficionats i apassionats a la música, filaes i festers, moros i cristians (i jueus), capitans i capitanes, primers trons, “penyers”, fallers, músics d’altres bandes, compositors, autoritats locals, músics absents i músics presents, i a tots aquells que d’alguna manera han fet possible que esta gran història plena de música, anècdotes i somriures, haja durat tants anys.
A tots MOLTES GRÀCIES, i ens veiem a qualsevol lloc, però envoltats de música.


Banda Instructiva Musical Alfarrasí - Carrer sant Antoni, 21 - Alfarrasi (valencia)
Contrats: 615230244 - Escola: 658793196

ecoestadistica.com