Instructiva Musical d'Alfarrasí Instructiva Musical d'Alfarrasí
            
23/Març/2018 - 01:59
Theme creado por
dev-postnuke.com
Concert a Alacant i a Alfarrasí
Homenatges al Capità dels Aragonesos i a La Banda d'Alfarrasí
El passat diumenge 29 de març la Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí es va desplaçar a Alcant per oferir un concert de música festera. El concert es va celebrar amb motiu del comiat del capità de la “Filà Aragoneses” de l’any 2008 de les reconegudes festes de moros i cristians que se celebren al Barri de “San Blas” d’Alacant.

El lloc triat per al concert va ser el saló d’actes de l’I.E.S Jorge Juan, i en ell vam poder escoltar diferents peces de música festera, totes elles dirigides pel nostre mestre Francisco Valor Llorens.
Podeu vore ací  Google  unes poques fotos del concert .......
D’altra banda, el passat dissabte 25 d’abril la Instructiva Musical va participar en el festival de bandes de música celebrat a la Plaça Major d’Alfarrasí amb motiu del 25é aniversari de l’Agrupació Musical La Banda d’Alfarrasí.
Les bandes participants van ser per este ordre: Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí, Agrupació Musical d’Ontinyent, Agrupació Musical d’Agullent i Agrupació Musical La Banda d’Alfarrasí.
En acabar el concert l’A.M. La Banda va oferir un sopar a tots els participants en el festival.Banda Instructiva Musical Alfarrasí - Carrer sant Antoni, 21 - Alfarrasi (valencia)
Contrats: 615230244 - Escola: 658793196

ecoestadistica.com