Instructiva Musical d'Alfarrasí Instructiva Musical d'Alfarrasí
            
23/Març/2018 - 02:02
Theme creado por
dev-postnuke.com
Brindis al vent
La Instructiva brinda pels que ens han donat el seu suport.

      La Banda Instructiva Musical vol aprofitar aquest lloc de la seua plana web per fer un brindis a la vostra salut i agrair públicament a totes les persones que des del primer moment en que va començar aquest desagradable episodi de la desaparició del nostre lladre-ajustador han estat al nostre costat.

      Aquest agraïment es fa extensiu a totes les associacions que ens han ofert desinteressadament la seua col•laboració: Bandes de música, comparses i altres entitats festeres, així com altres de caràcter no tan directament relacionat amb la cultura musical. També altres persones que a títol particular no han dubtat i han insistit en oferir-nos la seua ajuda preguntant “Què podem fer?”

      La veritat és que la millor manera en què podien col•laborar ja ho estaven fent en eixe mateix moment. Cal dir que el simple gest de tanta gent oferint-se a ajudar-nos ens donava empenta per seguir endavant, unir-nos més entre nosaltres i no desanimar-nos. Nosaltres estem molt contents de veure que en moments crítics tots estan amb nosaltres i pensem que el mínim que podem fer es escriure aquesta modesta nota en agraïment a tots i totes.

      Precisament els diners “van i venen” però els vertaders amics estan sempre al teu costat.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA AJUDA.


Banda Instructiva Musical Alfarrasí - Carrer sant Antoni, 21 - Alfarrasi (valencia)
Contrats: 615230244 - Escola: 658793196

ecoestadistica.com