Instructiva Musical d'Alfarrasí Instructiva Musical d'Alfarrasí
            
23/Març/2018 - 02:01
Theme creado por
dev-postnuke.com
Concert de Nadal
La Instructiva celebra el Concert de Nadal
El passat dissabte 12 de desembre de 2009, a la Casa de la Cultura, la BIM va oferir als veïns d’Alfarrasí i simpatitzants el tradicional Concert de Nadal que posa fi a un any de frenètica activitat.

El concert va ser dirigit per l’actual director En Francisco Valor Llorens i en ell vam poder escoltar obres de diversos estils i de diversos autors tals com Pascual Marquina, Josep V. Egea, James D. Ployhar, Klaus Badelt, John Williams, etc.

Cal destacar la interpretació d’algunes obres per solista i banda com Baghira (Ferrer Ferran), interpretada per Artur amb el saxo, i La Tuba Bregosa (José Molina) interpretada per Gustau amb el baix (amb dedicatòria inclosa per a l’altra part de l’Atlàntic)

El concert va finalitzar amb la participació de dos balladors locals que ens van marcar magistralment els passos d’un vals.

Però com que el millor d’un concert sempre és el que ve després, els músics de la BIM van acabar la jornada amb un sopar al local d’assaig.

Destacar també que el concert es va aprofitar per posar a la venda el ja tradicional calendari amb fotos dels musics, dels xiquets de l’escola i del poble, (encara es poden adquirir al preu de 5 €), a més d’encenedors i clauers amb l’escut de la banda.


Banda Instructiva Musical Alfarrasí - Carrer sant Antoni, 21 - Alfarrasi (valencia)
Contrats: 615230244 - Escola: 658793196

ecoestadistica.com