Instructiva Musical d'Alfarrasí Instructiva Musical d'Alfarrasí
            
23/Març/2018 - 02:02
Theme creado por
dev-postnuke.com
Homenatge a Samuel
En Torrent se li ret un Homenatge a Samuel Vidal
Dins de la Banda Instructiva Musical tenim l'honor de comptar amb una llarga llista de músics que han superat la cinquantena d'anys com a músics, molts d'ells encara en actiu, i un d'ells és Samuel, el músic que més vegades i all llarg de més temps ha segut president d'aquesta banda de música.
Samuel ha rebut ja diverses vegades homenatges, i no sols per part de la BIM, també de les Comparses, Falles, Associacions... amb les que ell ens ha representat. La darrera ha estat en les Falles de Torrent, en que, justament el dia que cumplia 75 se'l va homenatjar amb un quadre per part de la Comissió de la Falla Benemérita de Torrent.
Aquestes falles hem comprovat tots la seua força de voluntat i les ganes de tirar endavant, quan el seu estat de salut no li permetia quasi ni caminar, ell insistia en seguir tocant, i desfilant. Malauradament, a tots ens arriba un moment en què hem de reconèixer la nostra situació i fer-nos càrrec d'ella i, molt a pesar de tots,  deixar l'instrument tancat dins la seua funda gaudint de la música des d'un altre punt de vista.
Samuel sempre ha segut una persona que ha dedicat molt de temps a la Banda de Música i, com és normal, unes vegades amb encert i altres amb no tant, però ningú ens podrà negar que si parlem d'un músic amb tota una vida dedicada a la BIM eixe és Samuel Vidal.

Samuel: Tots els músics de la Instructiva compartim amb tu tots els honors que et reten i ens sentim molt orgullosos de comptar amb músics de la teua solera.


Banda Instructiva Musical Alfarrasí - Carrer sant Antoni, 21 - Alfarrasi (valencia)
Contrats: 615230244 - Escola: 658793196

ecoestadistica.com