Instructiva Musical d'Alfarrasí Instructiva Musical d'Alfarrasí
            
25/Febrer/2018 - 04:37
Theme creado por
dev-postnuke.com
Presentació de la Trobada
El membres de la Bandeta Participen en la Presentació Trobada d'Escoles en Valencià celebrat el 5 de febrer.
ELS JOVES MÚSICS INTERPRETEN L’ESTRENA DE LA CANÇÓ DE LA XXIII TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA VALL D’ALBAIDA
Els membres de la bandeta jove de la BIM van participar el passat divendres 5 de febrer de 2010 en l’estrena de la cançoneta que cada any es composa per a la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, que se celebrarà a Alfarrasí el proper dia dissadte 27 de març.

L’acte va tindre lloc a les 20:00 h. a la Casa de la Cultura d’Alfarrasí, plena de gom a gom, i els xiquets que formen part de la bandeta jove, junt a altres xiquets de l’AM La Banda, van interpretar la cançó de la Trobada. La cançó “Hola Solet Hola Lluneta” va ser cantada per un nombrós grup de xiquets i xiquetes del Col•legi Doctor Borras d’Alfarraí, encarregat d’organitzar la Trobada del 2010.

Si vols escoltar la cançó fes clic ací:

A més d’escoltar la cançoneta, una breu història del poble i els pertinents parlaments de les autoritats, es va presentar la camiseta i el logo de la Trobada, consistent en un simpàtic ninotet que està alfarrasant la fruïta d’un arbre. També se’ns va oferir una projecció de presentació del poble, amb un interessant recull de fotos i imatges, així com una nova actuació del Ball dels Pastorets, acompanyats pels tabals (grans i menuts) i la dolçaina.   

Si vols vore el ball dels pastorets fes clic ací:

També pots vore el video inicial (Com que dura més de 10 minuts està en dues parts):
I ara... Carnestoltes.
Però l’activitat de la nostra banda jove continua, i el proper dia 12 de febrer la podrem escoltar pels carrers del nostre poble en la celebració de les carnestoltes, acompanyant als xiquets i xiquetes del Col•legi Doctor Borras.

J. Requena  


Banda Instructiva Musical Alfarrasí - Carrer sant Antoni, 21 - Alfarrasi (valencia)
Contrats: 615230244 - Escola: 658793196

ecoestadistica.com